HOMECOMING COME HOME

HOMECOMING; WA WA WA.

Fredags var black and orange day, Flanagans egna färger, hade därför på mig min egen designade tröja som alla seniors gjorde för första footballsmatchen hemma!

Vi slutade skolan tidigt för det skulle vara en parad klockan 2. Jag och en kille från min anatomi class, Drew fick sitta på flaket på en truk och vinka till alla åskådare samtidigt som vi körde runt hela flanagan. Varför? pga att vi blivit nominerade till homecoming king och queen. Det var kul, men oturligt nog så regnade det så det var inte så mycket folk som tittade. Efter paraden så var det dags för lite pepp för footballs matchen inne i gympasalen. Där fick alla nominerade till homecoming court (jag) vara med i olika tävlingar. Efter det så var det footballs match på kvällen, oturligt så förlorade flanagan. Innan fotbollsmatchen fick vi även reda på vilka som blev homecoming king och queen. En tjej som varit med och räknat alla röster berättade att jag hade cirka 8 av 10 rösterna men sedan hade skolan ändrat möjligen pga att personen som vinner måste komma tillbaka nästa år och överlämna kronan. Efter fotbollsmatchen åkte jag och Arban till Wendys och köpte glass.  det var fredagen i helhet.

Lördag morgon solade jag först för att vara fräsch till dansen på kvällen! Kenzie kom över och vi fixade oss i ordning tillsammans. Arban hämtade mig för att åka hem till honom i bloomington där vi tog miljontals bilder. Träffade två kompisar från skolan Jessica och Lucas som vi åkte till resturangen Chilis med. Där träffade vi Kenzie och hennes pojkvän Kyle och åt. Alla var sjukt taggade för dansen så vi hade riktigt kul! Detta var ju faktiskt min första skoldans någonsin!

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer om kvällen. Hade riktigt kul på dansen, dansade nonstop. Musiken var inte den bästa, alldeles för mycket rocklåtar som var omöjliga att dansa till men det var kul ändå! Tydligen hade rektorn tyckt att det hade varit alldeles för mycket grindingdancing under förra årets skoldans och förbjud därför de flesta hiphop låtarna! Här är lite bilder från kvällen:
 Jag och Arban.
 Jag och Lucia!!
 Randi och jag

  
 Kenzie                     Regan, Ashley, Jessica  Randi Kenzie jag och Dana

Har mer bilder men pga att det tar hundra år att ladda upp så orkar jag inte mer ikväll.

Har föresten börjat inse att det har börjat bli svårt för mig att skriva på svenska. Det är lite läskigt att veta att jag tappar min svenska stavning och hur man ska formulera sig. Som att skriva det här inlägget kändes faktiskt svårt. Därför är det säkert konstigt skrivet på många ställen. Beklagar för detta! Ska nog ta mig en poptart och sedan gå och lägga mig tidigt! Har föresten blivit förkyld återigen!! sjukaste. tredje gången sedan jag kom hit.    

gryyym vecka

Okej har ar det full rulle. Det ar torsdag och mitt igang i homecoming week. Idag ar det nord day sa jag kladde mig med hangslen, tejpade glassogon och haret i tva tofsar. Haha lagger upp bilder sa fort som mojligt, det var sjukt kul! igar var crazyday vilket jag inte lyckades lika bra med, sag mer ut som en konstig hiphopare!

  bild3: mig, Taylor, Emily, Ben, Emily och Caroline, nerdday såklart!  Noah och Jacob klädda för dagen!  Emily och Jag, mobbade av Marissa! haha  jag, Emily och Emily återigen haha.
Igar efter skolan var det en bonfire for veckan till ara. Nere pa fotbollsplanerna samlades alla for att tavla klasserna imellan i deverse grenar. Bland annat apple on a string, ett apple hanger i luften och personen ska forsoka ata det och han/hon far inte anvanda handerna! dragkamp, Alla seniorkillar mot freshmen, utklassade pa mindre an en sekund! Sedan var det nagot som heter carslam. Nagon lanade ut sin bil och sa manga som mojligt ska fa plats i den. Haha jag joinade och sammanlagt var vi 19 pers i bilen samtidigt!! Snacka om att folk var mosade. Jag joinade aven the pyramidrace, dar man ska bygga en pyramid av folk och sedan maste man raca. haha vi seniors vann dar med! Efter var det en bonfire, riktigt fjuttigt, mer som en brasa. Dar presenterades vilka som blivit nominerade till homecoming king och queen, och jag ar en av dem!! :D kandes himla kul! Efterat akte jag och Arban till wendys och kopte glass!

Pga att jag blivit nominerad till homecoming queen sa fick vi trana idag hur vi ska ga in under paraden imorgon samtidigt som skolbandet spelade.Det ar ocksa imorgon vi far veta vilka som blir kings and queens. Jag tror inte jag kommer vinna men det var himla kul att veta att folk gatt och rostat pa mig !! det hela kanns sa sjukt amerikanskt! Ocksa nar jag kommer ga in under paraden kommer de lasa upp mitt namn och saga daughter of Lars and Agneta Backman, sa mamma pappa kann er stolta :) !! Efter paraden imorgon ska vi dra hem till en kille fran skolan for annu en bonfire haha.

Sedan ar det lordag, vilket innebar HOMECOMING DANCE !!! jag langtar sa sjukt mycket !

Sitter nu i studyhall och ikvall ar det volleyboll turnering! borde verkligen plugga matte nu men jag fattar inte vad en intersept ar eller en slope. och K vardet ar lika med m vardet har, confuseing!

Det är i Chicago jag ska bo

Fredagen under 8 th hour ropas mitt namn ut i högtalarna på skolan, jag ska direkt gå till receptionen efter klockorna ringt. Nyfiken och lite skrämd för att ha gjort något dumt går jag ditt. Där står en stor korg fylld med olika glass tillbehör så som strössel, glasscubs, 3 olika glasssåser, glassskopa, olika skålar med mera, med mitt namn på! Det visar sig att jag har vunnit Volley for the Cure utlottningen av olika korgar som vi i volleyboll laget samlat in till. Jag som inte brukar vinna tar glatt emot den och i den finns även ett presentkort på the one and only place to hang--> DAIRY QUEEN. haha detta gjorde min dag bra!


Hade inte heller någon volleyball träning då vi spelat så bra i torsdags (mycket tack vare mig självklart!! ) så direkt efter skolan åkte jag och en kompis hem till mig, åt middag och sedan gick vi på fotbollsmatch. Efter fotbolls matchen tog vi ett stopp pa walmart och akte sedan hem till mig och tittade pa tv.

Lordag var tidig uppstigning, klockan 8:00 var vi klara sittandes i bilen in mot Chicago. Downtown var grejen. Sov nast intill hela vagen dit och vaknar upp med skyskrapor omkring mig. Vi kor langs vattnet och jag inser plotsligt att det ar har jag hor hemma. Exakt dar vill jag bo!

Aker till ett stalle som heter The Water Tower Place, och jag far rysningar om hur mycket jag kanner igen mig. Var ju har for cirka tva ar sedan med Pappa och Elin. Fick mig att borja sakna er extra mycket pa grund av det. Kandes som ni skulle varit dar.

 

Vi gar till ett stalle som heter the "all american girl" eller nagot liknande dar Diannes systerdotter ska ha sitt 5 ars kalas. Affaren "the all american girl" ar hur stor som helst, hundratals dockor i alla mojliga kombinationer och ater tusentals tillbehor till dem. pa overvaningen hade de aven ett eget kafe for dockorna, en resturgang, forsta hjalpen for din docka, hairsalon med mera. Det var galet! inte nog med det sa kostar en docka kring 100 dollar!! Och om man koper en sadan vill man ju saklart kunna matcha sin docka med likadana klader, sa slang in 50 dollar till. Galet vad alla sma tjejer var fortjusta i dessa dockor.

Lucia och jag fick spendera lite tid pa the water tower place undertiden som kalaset pa gick. Trakigt nog fick vi inte sa mycket tid sa jag hann bara ga i tva affarer och hann bara kopa ett par jeans. Behovde verkligen andra klader. At lunch med Owen i gallerian och sedan akte Jag, Dianne, Owen , Lucia och Elianne till ett Zoo som tydligen var gratis. Vi var dar med hela diannes slakt och tittade runt pa gorillor, zebror, pingviner med mera.

Jag madde ganska daligt i helgen, har gatt och blivit sjuk igen sa jag var ganska hangig hela dagen.

Sondag skypade jag med Louise! Det fick mig att kanna mig battre =) . At lite frukost och hangde med Owen till ett youth group mote som hans kyrka anordnar. Traffade lite kompisar fran skolan dar och de diskuterade kommande aktiviteter som vi skulle kunna tankas vilja gora. En var att aka skidor en helg, vilket later kul! fragan ar bara var man aker skidor i USAS plattaste delstat? haha. Owen fallde ocksa forsklaget om att aka till Mall of America, dar folk som ville kunde shoppa (jag) och resten kunde hanga pa det stora nojesfaltet som finns dar inne. Efter detta akte jag till skolan for att hjalpa till att dekorera vagnarna som varje klass ska gora infor paraden. Oturligt nog sa hade det borjat regna sa de hade stallt in det.

I sista minuten akte vi darfor till Walmart istallet for att inhandla nagot gront for idag. Jag hade absolut ingenting gront for skolan idag. Tur kopte jag ett linne for cirka 5 dollar som en raddare i noden. Gjorde klart anatomy grupparbetet med en klasskompisjames, sag pa Ps, I love you med Dianne och gick och la mig hyfsat tidigt. Det var min helg! sitter just nu i Studyhall sa darfor ar stavningen annorlunda. Bilder lagger jag upp ikvall!

Kram!


studyhall

Sitter just nu i skolan, study hall 7th hour, det funkar visst att logga in pa bibloteket. Ganska normal dag idag forutm att jag somnat i natsan varenda klass !! haha jag sov hela bildlektionen idag. Det pratas mycket homecoming nu och vad man ska ha pa sig under veckans alla dagar.

Mandag ar classcolour day, alla olika klasser har sin egen farg, seniors gron.
Tisdag tror jag ar prosport day, vill sa hitta en svenskfotbollstroja eller nat! kan dock bli svart pa sa kort tid.
Onsdag ar crazyday , kla dig sa galet som mojligt. Owen pratade nogonting om att jag skulle kunna fa lana hans prastband.
Torsdag NEEERDDAY, tontkladsel med andra ord.
Fredag - Flanagan colours, Orange och Svart, ingen svar match for mig da jag har minst 4-5 olika flanaganplagg som passar!

Pa onsdag nasta vecka ar det en bonfire ocksa, och typ en parad sa vi hade ett mote om hur vi skulle dekorera vara vagnar. Det pratades ocksa om varan seniortrip som matse planeras!

Bjod pa svensktgodis idag i skolan, de fa vinigummin som jag hade kvar! Fick aven reda pa att skolans dogeballs ar tillverkade i Sverige, haha.  

Sverigepaket

Hej,

försökte blogga igår i studyhall men tydligen var hemsidan blockad från skolans datorer precis som facebook, hotmail med mera.

Gårdagens volleyboll match var grym!!! Det var Volley for the Cure, vilket innebär att man spelar för att samla in pengar till bröstcanserfonden. Alla i laget hade på sig grisrosa matchtröjor matchat med rosetter i håret. Väldigt girly med andra ord. Vi vann båda matcherna och det bästa av allt var att i andra matchen får jag springa in på planen, och för första gången får jag faktiskt smacha över bollen till andra sidan! Alla jublade, vilken känsla det var !! =D En kompis till mig hade fått tag på en svergieflagga också som viftades med under matchen, så jag kände mig representerad. Det firades med det självklara valet, Dairy Queen där vi nog var ett ännu större gäng från skolan än vad vi varit tidigare. Åkte hem, sprang på löpbandet som jag gjort varje dag sedan i söndags, och gick och la mig helt slutkörd. Idag är det fredag, klockan är 7:26 och jag håller på att göra mig klar för skolan. Idag för vi spelade så bra igår slipper vi ha volleyboll träning efter skolan, vilket känns helt lovely!! Ska träffa min killkompis efter skolan och sedan vid 7 tiden ska vi åka på fotbollsmatch, som är det vanliga att göra en fredag kväll!


Fick föresten mitt första paket från Sverige på posten. Från Mamma bestående av vingummin, min och mammas favorit chocklad, med creme brule i(mums!) och Erik hassle skivan som jag så har längtat efter!! Bästa låten är helt klar I Wanna Be Loved. Tack så mycket mamma!! :D

Nu måste jag äta frukost, röja upp på rummet och platta håret.

Hoppas ni har en bra fredag mina vänner!

bloggar

jag har misskött mig, jag har inte bloggat sedan i söndags! Dagarna har ägnats åt volleyboll matcher som vi förlorat allihopa och kvällarna har spenderats med gäng på Dairy Queen, (glassstället) och självklart även walmart, där jag enligt mina amerikanska vänner alltid är, haha! idag kom en kompis från volleybollen hem till mig, Kenzie, och kvällen spenderades med att titta på vampire diaries och på Glee. Skrev för en kort stund sedan klart min första amerikanska redovisning som ska hållas på Civics imorgon. Franklin D Roosevelt är ämnet. Varför han var den bästa presidenten, som vi enligt vår grupp tyckte. Imorgon är det volley for the cure, vilket innebär att man spelar för rosabandet. På fredag ska jag på fotbollsmatch med en kompis, och lördag, på lördag så får jag äntligen äntligen äntligen åka in till CHICAGO DOWNTOWN. Jag lovar er jag kommer vara helt crazy, och allt kommer dokumenteras med kameran!! Sedan veckan efter är det homecoming, vilket innebär dress crazydays, pro sports days, nerdday, superheroday med mera mera. Bara massa hemma matcher i fotbollen och veckan avslutas med homecoming dansen på lördagen! :D är så sjukt taggad verkligen!

Ne nu är klockan 12:36 här så det är dags att sova. Puss och hej!

macth

igår var det amerikansk fotbollsmatch igen, fanagan segrade återigen med 47-0. Åt porkbruger igen, inte lika gott som förra gången men ändå!!

Dariy queen

Cupcake bakning blev det måndag kväll, mycket frosting självklart då det var jag som lagade dem! Goda, finns ett överflödigt lager i kylen nu son bara väntas på att ätas.

okej jag ser verkligen creepy och svettig ut här, men det får ni ta ! :D för gott var det! är får ni se lite av köket också!



Tisdag var det Lady Falcons första hemmamatch i volleybollen. Sjukt spännande match som varierade endast två tre poäng i alla tre matcher. Falcons tog dock tillsist hem segern! Detta firades med att volleyboll laget,fotbollslaget firade med glass på Dairy Queen, en stor kedja här där man köper sig en blizzard, som skulle kunna beskrivas som en flurry på donken! Hängde där ett tag och blev intervjuad av en klasskompis Jacob som ska skriva ett arbete om mig, haha. Igår var jag dessutom uppe till klockan 2 på natten och pluggade, pga att jag drog till dairyqueen på kvällen blev läxorna lite lidande, så fick sitta med anatomin och matten.

Idag var jag därför sjukt trött, sov bara 4 timmar. Ikväll ska jag se Vampire diaries, första avsnittet och nya avsnitten av beverly hills 90210!

 insåg ikväll hur mycket flanaganish jag börjar bli!


Helgen älgen

Det är måndag, det är labor day, = jag är ledig från skolan !! Behövligt, då detta blev min första sovmorgon på hela veckan !! Har varit dålig med att uppdatera bloggen men det har varit så mycket de senaste 5 dagarna, plugg i mängder, har haft 3 prov denna veckan, som inte har gått speciellt bra... Sedan den övriga tiden som varit kvar har ägnats åt volleyboll träningar och tävlingar. Redan denna vecka har jag varit på 3 tävlingar, och jag har äntligen fått tillåtelse att spela! Vilket betyder matchtröja och bänken, haha. f

Fredag kväll var det fotbollsmatch för Falcons! de utklassade totalt det andra laget med 49-0. imponerande även om jag inte riktigt fattade hur poängräkningen gick till! Det var i allafall min första amerikanska fotbollsmatch någonsin och jag hade riktigt kul! Lucia och jag blev också värvade till skolans band som spelar med "flags" (flaggdans) i pausen. Vet inte om jag tänker fullfölja detta men vi får se! Jag är ju inte direkt den mest musikaliska direkt... Men i såfall ska jag trumma! Kvällen rundades upp med att åka till pizzahut en bit bort och äta med ett stort gäng från volleybollen och fotbollslaget.

Lördag var tidig uppstigning, halv 7 släpade jag mig upp för att kuta ner till skolan där en skolbuss väntade. Det var årets första volleyboll cup som skulle inledas. Hela dagen bestod mest av väntan på att få spela, peanutbutterjelly sandwish ätande(alla förutom jag, det är inte gott någonstans!!! ). Jag fick faktiskt komma ut på planen tre gånger , även om jag inte fick röra bollen och coach endast skickade ut mig den sista minuten när vi garanterad en seger , så var jag bra stolt ändå!! Lady falcons som vi heter, vann en bokal och jag måste säga att jag känner mig väldigt delaktig i den bokalen!

På kvällen åkte jag och Lucia med två killkompisar från skolan in till bloomington, stad på 100 000 kanske, och gick på bio. The Final Destination, i 3D, den var störd, blodig, freakad, se den inte!!! haha, men det var kul ändå!!

Söndag gick jag först till kyrkan där jag träffade taylor, en tjej som jag lärde känna innan jag började skolan, som hade gått på Flanagan high school förra året och går nu på college. Hon gav till tips till dagens ända mål -----> Homecoming dressshopping!!

Efter lunch åkte vi in till Naperville, fox hills vallymall igen, där timmar spenderades på forever21. Hittade en klänning, har inte tagit kort på den än men hittade den på hemsidan så såhär ser den ut:

Den var ju billig så det är bra, plus att den kommer sticka ut lite bland alla andra glansiga puffklänningar. Är inte helt hundra på den men vi åker till chicago downtown(!!!!) den 19:e så där har jag en till chans att spana.

efter det åt vi middag hos diannes syster, där jag introducerades för en TLB, en tomato, lettuce, bacon macka som smakar amerika! Som med smores:en tydligen en typisk amerikansk grej.

Sov hela vägen i bilen hem, kollade lite på Royal Pains för att sedan stupa i säng.

Klockan är nu 10:49 och jag ska ner och äta lite frukost/lunch/brunch whatever. Volleyboll 4-6 idag och jag ska komplementera upp mitt matteprov till ett bättre betyg!

Puss och hej, ni är sjukt dåliga på att kommentera :(


Galet kul dag!

Okej min dag igår var helt galet kul. Dagen började med det konstigaste på facebook chatten, jag chattade med Adam tensta?!

På art4 så övades baseballslagen med hjälp av ett ihopknycklat papper, pennfack och såklart en pitcher, haha det var sjukt kul.

ännu mer baseball på idrotten och jag fångade min första lyckade boll vilket såklart kändes kul! en tråkig nyhet var att min coach berättade för mig att jag inte skulle få vara med på volleyboll matchen på kvällen, bara för jag hade fyllt i några papper om utbytesstudenter oh sporter som inte var helt korrekta. Kändes riktigt surt men det ska nog kunna lösa sig till nästa match denna torsdag. Men inte deppade jag för de, jag skulle ändå stå med i klacken och heja som alla superfans, som de kallar det. Alla skulle ha på sig allt med flanagan färger,loggor, som man kunde hitta och stå där och skrika ramsor.

Fick tillbaka mitt första mattetest också, A- kändes kul då jag inte ens hade brytt mig att plugga till det.

Efter skolan åker vi hem till en tjej Kenzie, verkligen sjukt trevlig, och åt all american macaroni and cheese. Efter ha hängt där en stund, kollat på hennes senior bilder så var det dags för att bege sig tillbaka till skolan för att hoppa på skolbussarna som skulle ta oss till våran första match.

Fick mig också snodd en gammalbaseball tröja av utgången modell a la flanagan som jag blivit lovad.

Har även köpt en äkta Flanagan sportbag i de enda rätta färgerna, svart och orange!

Åh det var så sjukt kul att sitta där på en typisk amerikansk skolbuss där alla satt och pumpade bra musik. Get Shaky- med The Ian Carey Project blev en ny favorit för många!

Skolan som vi skulle möta var ganska mycket större än våran lilla flanagan och många vad sjukt nervösa. Jag satte mig med folk från skolan och hejade från början till slut, hade det så sjukt kul!

Bilder kommer, har glömt ta med kameran varje gång, men på torsdag kommer den garanterat hänga med på matchen!

fick även veta att jag ska bli intervjuad för tidningen någon gång i veckan !

Nu skola igen, mattetest idag.

Puss!

RSS 2.0