manda on a fashionshow hahahah


4 veckor här har ni det.

de senaste 4 veckorna som jag inte har bloggat har varit galna. jag har helt enkelt inte tid eller lust att blogga längre. kommer ihåg hur jag innan skrev ner dag för dag vad som hände men nu känns bloggen mest som en börda. i allafall, antar att det är kul att ha när man kommer hem. Jag tänker dra en liten sammanfattning över mina senaste 4 veckor och såhär ser den ut:

åkte till chicago med arban, äntligen så blev det av!! så många gånger som vi har planerat att åka med de blivit inställt. inte denna gången. hade en veckas fint väder men just den dagen så kom årets sista snöstorm. det var galet kallt och där traskade vi i motvind på chicagos tomma gator. Det var de värt, shoppade massa och hade en allmänt grym dag!

åkte till washington DC med skolan det var en 14  timmars bussresa genom staterna, indiana, pennsylvania, ohio, virginia och såklart washington dc. två dagars buss och två dagar i DC. schemat var fullspäckat med olika minnesplatser vi skulle besöka med mera. vi besökta vita huset , fick till och med gå in vilket var coolt. hade sjukt kul, roligare än vad trott!

Elin och pappa kom och hälsade på!!!!! det bästa av allt, elin och pappa kom till Flanagan för två dagar och fick träffa allt och alla, de fick se bloomington, skolan, hälsa på på farmen med arbans familj och smiths familj. efter det åkte vi till dallas. det var så sjukt overkligt och underbart att få se dem igen.!!

Igår drog jag och en tjejkompis, manda upp till chicago igen shopping återigen. denna gången bättre väder! fyndade grymma budget fynd och såg skumma människor. grym dag, kom hem 11:30 på kvällen och var ganska så död dagen efter allt promenerande.


idag så var de pancake och sasuge dinner på skolan.
får la ta och lägga in lite bilder också, de blir en annan dag...

RSS 2.0