WAAA



hittade två av mina bästa vänner på en volleyboll match !!!! Williams och Ward!!!! MGR står för reserv ! hahaha

helgen

Kom hem från volleybollen och känner mig ganska trött. Det regnar och jag ikväll måste jag plugga för ett civics test för imorgon. Här börjar man plugga lektionen innan provet och känner sig förberedd, något slappare med andra ord!!

Helgen var kalaskul, Fredag såg jag, Arban, Matt, Jimmy och Arbans syster en film som heter Paranormal Activity i Bloomington. Garanterat den läskigaste filmen jag någonsin sett !! Överdriver inte! Den är filmad som en dokumentär och handlar om ett par som tror att deras hus spökar. De har placerat upp videokameror över hela huset och på natten kan man se hur dörrar slås igen, skuggor som far förbi och till och med fotavtryck! Alla var smått förstörda efter den filmen så vi åkte till mc donken för att lugna ner oss.

Lördag hade jag först volleyboll match, min sista tävling!! tvyärr förlorade vi och det var en ganska dålig stämning efteråt plus att jag inte fick spela vilket var tråkigt. Åkte i allafall hem, gjorde mig i ordning och åkte till Roxannes hus för deras traditionella chilidump. Var där några timmar, träffade lite folk från skolan, åt , frös framför deras bonfire och sedan bar det vidare till bloomington.

Söndag, käkade POPTARTS till frukost, (kan vara det godaste jag någonsin ätit) med smak av cinnomon brown sugar och smores. Knyckte pumpor som jag Matt och Aubrey bestämde oss för att skära ut.

Först skulle jag ha min första konsert med min körgrupp och begav mig till skolan. Uppklädda och hyfsat taggade. En riktigt pinsam hände dock. I min körgrupp finns det ytterligare en kör som sjunger andra låtar som också skulle uppträda på kvällen, jag är inte med i denna gruppen och ska ju därför inte gå upp när de ska uppträda. Gissa vad jag gjorde?! En kompis till mig säger att alla ska upp, så jag hänger ju såklart på. Väl däruppe framför alla i gympasalen inser jag plötsligt att det inte är min grupp som skulle vara där uppe. Bara de som var med i den andra gruppen. inser detta såklart försent så det hela slutar med att jag måste stå där, ensam på min rad låtsats sjunga någon låt som jag aldrig tidigare har hört !! Hahahah. Efter låten är slut skyndar jag mig av för jag hade aldrig pallat att stå där och mima till resten av sångerna, hahaha.

Resten av konserten gick bra by the way. efteråt åkte jag hem till en kille som hette Matt och skärde pumpor med honom och Aubrey.

chili

Jag försökte blogga igår men min dator verkade vara helt emot mig och raderade hela blogginlägget. Borde gå och lägga mig nu. Mitt rum har blivit attackerat av nyckelpigor. De är föresten inte ens nyckelpigor, de ser ut som dem men de stinker om man dödar dem. Det är minst 15 st i rummet :S jag freakar. usch har sprejat rummet med insektsmedel i två dagar nu. Det kryllar av nickelpigor utanför också, pga att de skördar majsen på majsfälten eller nåt haha.

Min engelska lärare vill att jag ska hålla ett föredrag om skolan i sverige inför alla seniors, känner mig inte speciellt lockad på iden om jag ska vara ärlig!!

Helgplaner:

fredag: Bio! någon skräckis ,halloween är ju i fullrulle!

lördag: chilifest hos roxanne kombinerat med en sweetsixten för hennes lilla syster!

Söndag: konsert för körgruppen!!


allt jag har att bjuda på för ikväll!.

Föresten om ni vill skriva till mig eller skicka presenter så är min adress:


P.O Box 644

309 s Jackson Street

Flanagan. Il 61740 och min värdfamiljs efternamn är Derrick!!


Baseball

ett inlägg tillängnat till min #1 läsare:

I veckan hade vi våran sista volleyboll hemmamatch, vilket innebar senior night!! Innan våran sista match blev var och en presenterade och fick gå och möta sina föräldrar på volleybollplanen. Mamma och pappa era namn blev upplästa även om de inte kunde säga dem på rätt sätt haha. Anna Backman daughter of Lars and Aggnjeata backman. haha. Varje senior fick en liten goodiebag fyllda med nagellack, godis, doftljus, giftcards på dairyqueen för 10 dollar (YES!!!(glassstället) m.m. Våran Coach hade även satt ihop ett fotoalbum med bilder från tävlingar med mera, vilket var jättegulligt!

Vi vann matchen och jag fick spela!! Detta firades med Dairy Queen, Oreo earthquake säger jag bara! Glass,oreos, browie, marsmallowsås och choclatefudge sås! gott och flott är orden!

Annars har veckan varit ganska lugn, hade en bookreport som jag var tvungen att läsa inför alla i engelska 3, det gick bra och jag stod och pratade utan papper och allting.

Fredag ingen volleyboll träning! YES. Hängde med Arban i bloomington hela kvällen. Lördag åt jag och Lucia lunch med tre tjejer från min volleyboll på en kinabuffe. Aldrig trodde jag att jag skulle gilla kinamat, har alltid varit så emot det efter en insident för några år sedan. Men det var riktigt gott och hade riktigt kul! På kvällen så var Diannes son Joe hemkomen från college för han hade höstlov!?!? något som tydligen inte existerar i flanagan. ball.
Söndag började jag med en kyrkvisit, något som jag inte gör speciellt ofta. Efteråt skulle Joe lära mig alla sina baseball kunskaper så vi fixade fram racket (vet inte namnet för dt) och baseball handskar. Började med att kasta lite och sedan fick jag lära mig att slå. Fick höra att jag hade potential att bli riktigt duktig om jag tränade hårt och om jag gjorde det så kanske jag faktiskt skulle kunna få spela, haha. Grejen är att jag är så sjukt intresserad av baseball (softboll) och hade gärna spelat det i vår. Problemet är att det infaller samtidigt som Track (springa) som jag också gillar!! Det sägs att trackteamet har väldigt kul och pga att det är en ensamsport så skulle jag faktiskt få vara med och delta vilket inte är garanterat om jag joinar softball. Dilemma helt enkelt.

Pratade med pappa i telefonen idag och chattade en hel del med Julle, det gjorde min dag!

Ska gå och lägga mig nu, är helt slutkörd och det vore nog bra att lägga sig i tid för engångs skull!

Puss och hej.

The american weekend

Denna helgen var lika fullspäckad som den förra ! Vi var lediga måndag denna vecka också pga att det var columbus day... tror jag...:S  i allafall. Fredag kväll var det sista hemmamatchen för senior falcons footballs lag. Det var sjukt kallt så jag var halvt till is efter den matchen. tyvärr förlorade de vilket var ganska deppigt. Åkte med några kompisar till Mc donkan inte mycket mer än det.

Lördag var det tidig uppstigning för att fara iväg till Indiana! Yes äntligen ännu en stat att skriva till min lista. Under mina veckor här har jag än så länge varit i tre stater, Missouri (vet inte hur det stavas och orkar inte googla det) Illinois såklart och nu Indiana. Anledningen var för att åka till Valporiso College (yes college!!!) och titta på Diannes son Joes skolpjäs. Skolan var sjuuukt fin och ansågs som liten med sina ynka 10 000 eller 20 000 elever (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Verkade i allafall sjukt kul, tänk att få leva college livet och bo i en dorm !! gah.

Pjäsen var bra, scenen var liten, skådespelarna var grymma!! Alla var verkligen över förväntan. Pjäsen hette Fuddy Meers och handlade om en tjej som hade fått minneförlust och försökte ta reda på allt om sitt liv. Ganska brutal men kul! Fick även träffa Joe för första gången, jag som har tagit hans rum och allting här i Flanagan! Han ska även komma över i morgon kväll och vara här hela helgen. Hoppas på att få baseball lektioner från honom då han var en grym basebollspelare i high school.

Efter pjäsen åkte vi allihopa, Joe och hans flickvän och åt på Red Robin. Åkte tillbaka till Naperville där vi sov över.


Lucia jag Eli och Joe.

Söndag åkte vi in till Chicago downtown (OH YES) där vi skulle besöka the sheedacuarium och Navy pier !

Det var sjukt roligt att komma tillbaka till the sheedacuarium då jag var där en dag i chicago för säkert tio år sedan eller något liknande. Kommer ihåg att vi hade jättelång väntetid mellan en flight och därför bestämde oss för att ta en dag i den fantastiska staden ! Jag, mamma, Elin och pappa. VI åkte upp i searstowers, åt på dick´s last resort och vi besökte aquariumet. Belugavalarna och den där skölpaddan som var säkert uppemot hundra år !! Såg belugavalarna självklart och letade efter sköldpaddan men den verkar ha haft sina glada dagar. Owen som har jobbat på the Sheed presenterade mig dock för en ål som varit där sedan aquariumet öppnade, så den måste jag ju också ha sett första gången jag var där!



                        

Efter några timmars besök åkte vi till Navy Pier. Väldigt turistigt och en aning överreklamerat men det är ändå kul att ha sett det. Hade varit bättre att åka dit på sommaren då man kunnat gå ute istället, för det var alldeles sjukt för kallt för att göra det nu.

Måndag åkte jag och skoshoppade i bloomington! Blev ett par Uggs som jag spanat in länge. Ett par låga gråa, sjukt sköna. Efter det volleyboll match som vanligt.

Anyway det var helgen, känns som det har blivit lite dåligt med uppdaterandet av bloggen och när jag väl skriver något så är det alldeles för lamt. Ikväll är jag för engångs skull läxfri så förutom att titta på Glee så kan ni vänta er ett till blogginlägg !

Puss och hej.


Jag är stolt

http://svt.se/2.34007/1.1729395/de_ska_klara_sig_utan_pengar?lid=puff_1729395&lpos=lasMer Mina vänner är kändisar !! på TV !!! Hoppas eran resa går bra, vill höra allt om den efteråt!! Jag är stolt !!!

förra helgen

Förra helgen var helt sjukt kul. Fredagen hade vi kortare volleybollträning vilket alltid är uppskattat, åkte hem fixade mig iordning och sedan åkte jag, Arban en kille som heter Matt och en tjej som heter Brittany in till Bloomington och åt på ett ställe som heter Buffalo wild wings. Gillade stället startkt, dekorerat med allt som har med baseball att göra plus att maten, buffallo wings såklart var sjukt goda. Efter det åkte vi till bion och såg en film som heter Zombieland. Påminde mig om Will Smiths film I Am Legend, fast en komedi version av den. Zombies har tagit över jorden och det finns endast 4 personer kvar och deras mål är att ta sig till en nöjesfält i Kalifornien. Fråga mig inte varför haha. Filmen hade egentligen ingen mening men den var sjukt kul. Skrattade nog hela filmen igenom nonstop.

Lördag var det äntligen dags för det jag längtat efter så länge, Phantom Of The Opera. Begav mig till skolan vid 9 tiden där en skolbuss väntade. Resan till St. Louis tog ungefär tre timmar men det kändes inte alls som länge när man hade roliga busskompisar bredvid sig. Under resan till St.louis åkte vi förbi en skylt där det stod Edwardsville, vilket var var min första värdfamilj som jag blev förfrågad om bodde. Tänk om jag hade hamnat där istället, i slitna St.Louis. För det var precis vad staden var. Visst den var ju ganska fräck och så men på många ställen var den alldeles nergången och det var många hemlösa som hängde längs vägarna.

        

Vi kom fram till The Fox theatre nästan 2 minuter innan operan skulle börja. Därför hade vi inte tid att kolla runt eller nåt, vilket var tråkigt då operan var helt fantastik!! Lokalen var helt amazing, önskar att jag hade hunnit ta mer bilder ! Operan började som sagt med en gång och var helt sjukt bra. Tvyärr satt vi ganska långt ifrån och jag höll på att somna första delen, bara för jag var så trött!! Operan var verkligen bra och så satt jag där och kämpade med att hålla ögonen öppna!! Andra delen var bättre, helt fantastiska kläder, sånger, rekvisita med mera. Ibland lite svår att hänga med i, även om jag sett filmen. Efter operan åkte hela körklassen till ett middags ställe, Dennys. Åt och kom tillbaka till Flanagan vid 11 tiden. Åkte sedan hem till en kompis från skolan, Heather och sov över där. Hennes hus var redan helt pyntat för halloween. Pumpor överallt och färgen orange överallt. Vi smidde planer om en halloween fest som jag hoppas blir av ! Dagen för halloween har jag bestämt mig för att vara utklädd i skolan, vet dock inte vad jag ska vara än!!

Söndag åkte vi till Naperville igen för shopping. Fick mig en 2,5 timmar och köpte en hel del varmare kläder, då det faktiskt börjar bli kallt här, något som jag inte alls gillar !! Igår var det cirka 6 grader ute och det ´var inte kul! Vädret skiftar verkligen fort, bara för två tre veckor sedan hade jag shorts och nu måste jag köpa vinterskor. (uggs) haha. Efter shoppingturen i allafall så åkte vi hem till Diannes föräldrar för en middag.

en förklaring

okej, jag har en hel fet helg att skriva om bestående av phantom of the opera i st.louis, zombieland och shopping !! har bilder att lägga upp och massa annat gottigt !! Tyvärr så är läget så att jag ikväll har alldeles för mycket plugg, sitter här med min anatomy och försöker lära mig skillnaden mellan isotopes, radioation, och vem marie curie var ! mitt rum är ett totalt mess, kläder och tidningar överallt ! Jag måste dekorera klart min tröja för footballen och jag måste skriva en summary av en text i i engelskan tills på fredag för att få upp mitt betyg från D till C för att kunna få åka till Hawaii!! Ska försöka hinna skriva imorgon. Och alla mail och facebook inlägg som är osvarade beklagar detta, det har varit mycket !

tänker på er alla så sjukt mycket !!

RSS 2.0