HASSLE

Erik Hassle Erik Hassle Erik Hassle Erik Hassle Erik Hassle Erik Hassle


googlar

Jag sitter här med religionsboken i högsta hugg. Googlar islam och etik för att kunna hitta någon fin analys. Sista provet imorgon lördag så här sitter jag fredag kväll och lider. sufismen, värderelatism, abu bakr, alla dessa ord som man pluggar in stenhårt på för att fem minuter efter sista punkten är skriven släppa allt, och bli lika okunnig som innan.

jag har hittat en ny favorit krönikör, Annika Marklund, skriver för aftonbladet. hon är grym! kolla in henne.

idag räknas inte

Om man inte räknar med idag, imorgon så har jag 9 dagar kvar i skolan. Kan det stämma...? Om man räknar veckorna så två. två ynka veckor av tvåan återstår. Det är sjukt. Jag fattar det inte. Det går inte in i mitt huvud att det redan har gått ännu ett skolår. Ny klass var det i höstas och nu är det slut på den. Det är mina två sista veckor med denna klassen och det känns ju lite skumt. Många kommer jag sakna. Men inte än, för det är inte verkligt än. Det kommer det bli si sådär 5 veckor in på sommarlovet när mina flygbiljetter kommer. Jag måste tänka efter. Jag skulle vilja pausa lite. Nu går det lite fort. Så är det alltid i början, hösten var lång och så framåt slutet så knäpper man bara med fingrarna så är tiden förbi. passe. gone. adjöss.

I eftermiddags var riktigt trevlig, fick en att glömma provet lite. urk. Julia och jag kan allt prata om allt och ingenting. och Anna, Anna , Elin är på festival och göttar sig dem. åh.


 


inget att skriva

hej jag är jättenyttig och skiter totalt i min sovmorgon till klockan 11:15 för att gå och simma klockan 8 istället.
B-D

now its official

Första doppet i år är nu avklarat!! Inte så kallt som man förväntade sig faktiskt.

åh åh åh great

Efter mycket strul så blir det såhär: YFU kommer söka upp en ny familj till mig och jag har fått önska att hamna kring arizona dit jag väldigt gärna vill. Jag vill trots allt ha värme! Får se vart jag hamnar. Allting kommer lösa sig och de kommer bli jättebra! Så återigen blir det att gå och vänta på beskedet om nästa termin. Kändes lite jobbigt förut, att få börja om hela processen när jag väl hade fått en familj men de känns som de kommer bli ännu bättre nu. Den som väntar får se  ;)

så stryck Illinois- edwardsville.


han är bara snygg. passar inte in här. Jason Gaston

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffn

Okej problem. Nu kanske det inte alls blir familjen trots allt. alltså damn it. Poo poo pooo opoooooooo.  vad händer nu liksom?

Utbytesåret

Jag kommer åka till en förort som heter Edwardsville, den är förort till staden st.louis som har ungefär 2 miljoner invånare vilket är stockholms storlek. Trots det anses ju detta vara en liten stad i USA jämför bara med tex Chicago på 7,9 miljoner. Det kommer bara ta en cirka 30 min med bil att ta sig in till staden vilket är skönt, då kan det ju alltså inte vara så himla lantligt som är något av en fasa. Staden har varma lååånga somrar från maj till oktober och kort vinter. Alltså alla 4 årstiderna något som jag kanske inte är helt nöjd med men. Man kan inte få allt. Familjen verkar jättegullig. Det var tydligen ovanligt att man brukade skriva sådana långa fina brev till sina exchangestudents som de hade gjort till mig. vilket var kul !

Om det blir som planerat kommer jag och en tjej från estland som också är utbytesstudent bo hos dem. Allt känns sjukt. Jag kunde inte sova inatt, och jag tvivlar på om denna natten ger mer sömn. Jag känner mig både glad, besviken, rädd men också förväntansfull. Som jag skrev tidigare så blev allt plötsligt så mycket mer verkligt. Det händer faktiskt på riktigt och det är inte så jättelång tid kvar.

Det finns knappt några bilder på Edwardsville, jag hittar inte iallafall några men här är en bild från st.Louis, by night dessutom:

Allt är inte helt hundra hundra men troligt kanske vem vet.


oh god

Idag fick jag samtalet jag väntat så länge på. Jag har fått reda på vart i USA jag kanske kommer hamna. Allt känns väldigt konstigt både positivt och negativt. Plötsligt känner jag mig väldigt rädd. Nu är allt så mycket verkligare än vad det var för några timmar sedan. Vart jag hamna och mer info vill jag berätta face to face till er mina närmsta. så  i såfall imorgon i skolan. Efter det skriver jag mer på bloggen. Det tar ett tag att smälta allting. Jag ska försöka koncentera mig på plugget nu, även om det känns ganska så omöjligt!!!

RSS 2.0