PROM

De flesta har nog gett upp hoppet på bloggen, jag är inte motiverad att skriva längre även om det kommer vara så kul att gå tillbaka och läsa.

Förra helgen var det den efterlängtade Prom med stort P ! som det har snackats. det är ett måste att ha en dejt att gå med på prom annars går man helt enkelt inte. detta har skapat lite hysteri, speciellt bland tjejerna, vilket gav resultat till att seniors tar freshmen killarna som dejt som de aldrig någonsin har pratat med.

Ett annat stort samtals ämne är ju självklart klänningarna, årets färg var garanterat rosa och stilen var fluffigt och glansigt. princessa look alike, check!

jag hade i allafall en jätterolig prom, jag älskade min klänning och jag dansade hela kvällen trots det att musiken sög. Ibland hade vi goa house låtar, men då och då slängde de in country music som är helt omöjligt att dansa till. Vilka låtar som fick spelas var det stränga med. no ladygaga eller kesha tik tok.

här är i allfall några bilder från prom!
Postprom var efteråt där man låses in på skolan till 4 på morgnen och har olika turnerigar med mera. i slutet ger de bort pengar och prylar. jag vann en Ihome!! :)




 

im electric

Söndag, förra helgen var jag på hårdrock konsert uppe i chicago med Manda, nate och Arban. då menar jag verkligen hårrock, sceam till fullo. efter det blev det fest med bandmedlemarna i en av deras lägenheter vilket var ganska så ball. Prom är nästa fredag ska bli helt ok, är faktiskt inte så jättetaggad då våran prom kommer vara så liten plus det kommer inte spelas någon bra musik då all musik som innehåller, alkohol,sex eller droger är bannade. såg på musiklistan att nickelback står med. det är ett skämt. De blir säkert bra ändå, jag gillar min klänning och jag har en bra dejt ju :) i helgen har jag träffat arban och hade världens roligaste fredagkväll, lördagen var annorlunda men skoj och idag var varit lugn.

puss!

RSS 2.0