Hawaii baby

Imorgon drar jag till varmare breddgrader. Hawaii säger jag bara!! lämnar flanagan kl 5:45 och planet lyfter vid 10 från Chicago direkt till Honolulu. Det har hänt mycket de senaste dagarna så nu vill jag bara få slappna av lite.

Fyllde ju 19 idag också. Blev rejält firad både i skolan, på telefon, och på facebook. tackar tackar. det värmer! Fick svenska "Anna´s pepparkakor" av min engelska lärare på skolan som förövrig är min favorit. De var omtyckta bland min engelska klass också. Bjöd på vinigummin så amerikanerna fick känna på lite svensk kultur. Eter skolan drog jag och Arban till B-town och jag testade min promklänning som jag har förälskat mig i. Den var i en för stor storlek så jag beställde en mindre så nästa vecka så =) Svart vit mönstrad hellång enarmad, enaxlad ? och ingen glansig äcklig blåsa som tycks vara idealet för en amerikansk tonåring. no no. jag diggar den stenhårt.

Packade klart mina prylar nyss och det är dags att dedikera några timmar åt sömn, även om det är det ända jag kommer göra de kommande 7 timmarna till Ahloha-land. Godnatt sov gott.

så hur ser min kommande vecka ut?

Snorkla, surfa, sola, bada, sola, se pearl harbor, dansa hulahula, shoppa, båttur med mera.!!

Bilden säger väl allt?

Galet taggad !!


Tack för alla fina gratulatiner!

Puss och kram!!

happy birthday to me

Imorgon blir jag 19 år. Är redan ett år äldre i Sverige, men jag antar att jag måste räkna med amerikansk tid nu.
Jag firades rejält i helgen med sammanlagt 4 olika tårtor(!!) här har ni ett smakprov på två av dem:

Dairy Queens fula 50 % of tårta som jag och Arban slog till på lite spontant.


Tanke på att vi fyller år så tätt så chakade vi en tårta tillsammans! Blev lunch på bernadis i Pontiac med Phyllis familj på söndagen där jag blev rejält firad. Imorgon ska jag shoppa min promdress som jag hittat från von maur, och käka gondolas! Packa lite och sedan drar jag till hawaii. AHLOHA folks!

hawaii onsdag, födelsedag tisdag Shutter island fredagskväll

Förra helgen var alla hjärtans dag! fick massa fina presenter. röda rosor av arban och av phyllis och karah fick jag godis och en pedikyr !! då de visste att jag aldrig hade fått en tidigare. Sitter nu här med fina tår med blommor på och känner mig riktigt nöjd! Pedikyren var helt underbar, massage av fötterna, filning, bubbelbad för fötterna och nagellack såklart. packar för hawaii som är på onsdag och känner mig lite smått stressad. Igår shoppade jag och Arban födelsedags tårtor och vi slog till på en extra då den var 50 % of. haaha vi tog den fulaste vi kunde hitta , så det blev en hjärtformad tårta med en alien på som säger be mine! haha vet inte varför vi köpte den men vi åt den i allafall igår kväll. vi köpte också en annan tårta från DQ (dairy Queen) där det står happy birthday Anna and Arban. våra födelsedagar är bara några dagar i mellan så vi ville fira tillsammans. På söndag blir det att äta tårtan och ut på resturang. Var på flanagans sista hemma basketmatch i veckan, kul men knökat med folk. firade arban torsdag kväll ute på resturang med hans familj i bloomington. såg Shutter Island igår kväll, filmen som jag har väntat på i cirka 1 år ! oj oj oj vad den var bra. se den!!!

världens flummigaste med ostrukturerade inlägg + helt bildlöst. jag känner mig för stressad för att skriva alla detaljer. Jag är taggad för hawaii och jag lovar att lägga in mer bilder när jag har lugnat ner mig haha.

Tackar så jättemycket för alla födelsedags gratulationer! Alla era kort betyder mycket, får mig känna som jag inte är så långt ifrån er alla ändå. Jag lovar att svara, men jag kan inte säga när.

tack! =)

bilder of my life

Har fottat lite det senaste så här kommer lite random bilder som jag tycker ni ska se.


Här bor jag!!

Volleyboll säsongen är ju över, men här var i allafall laget. nr 15 yeah!!


här är min skola.. och min sportbag. haha.

en bild säger mer än tusen ord.

förra helgen, alltså inte den som var nu men den innan det så var det YFU möte. trodde det skulle bli en ganska tråkig helg men jag visade mig ha helt fel. fredag och lördag så åkte vi ner till springfield där vi checkade in på hotellet. bodde med en tjej som jag träffat innan från tyskland, en tjej från danmark plus hennes amerikanska värdsyster. vi åkte till kicks och käkade pizza träffade alla studenter och spelade spel i maskinerna. det var riktigt kul, lärde känna många goa danskar och normän,norskor haha heter det så? som skulle till hawaii också!! dagen efter hade vi yfu möte om regler och grejer hela dagen, lite segt men ändå kul. haha. känns bra att jag lärt känna lite folk som ska till hawaii så man inte är helt lost. vi pratade lite om hawaii resan och de tvingar oss att ha solkräm, de sa ju i allafall inte hur hög solskyddsfaktorn måste vara, för brun ska jag bli!! jag ska ta surfinglektioner, snorkla, sola, bada , se pearl harbour, shoppa, sola lite mera. gaah. jag längtar.

 känner att jag inte orkar dra hela helgen timme för timme så bilderna får säga sitt. söndag så åkte jag och shoppade med phyllis och karah! Vi åt på något ställe i bloomington innan som jag inte kommer ihåg namnet på. men där inne hade de ett stort akvarium som självklart dokumenterades med ett antal bilder.




Jag och Karah. =)



HAWAII OM 9 dagar!! waa.


kram


Borde sova, klockan är 1:16 men jag drack en monster energydryck så det är kört.
saknar er hemma så mycket, sitter och tänker på er.
kram.


My weekend

Helgen var kul! Fredag så åkte jag till bloomington och hängde med Arban hela dagen och kvällen, åt coldstone ice cream, som kan vara den bästa glassen i usa. När jag fyller år så vet jag vart jag vill att min tårta ska komma ifrån, haha!

Lördag så fick jag äntligen ha sovmorgon efter två veckors tidigt uppstigande, kändes skönt trots det att jag ändå vaknade vid klockan 7 på morgonen. Tog en ganska lugn morgon och åt macaroni and cheese till frukost. snacka om att man har andra matvanor här än hemma. Phyllis kom hem från jobbet vid 1 tiden med Karah, och tillsammans åkte vi och tittade på tjejernas basketmatch borta i woodland. Macthen var bra Flanagan vann.




 Hade med mig Lucias födelsedagspresent för senare på dagen så skulle hon äntligen firas! hade egentligen planerat att ha presenterna i en Dora the explorer presentpåse då hon och dora är som tvillingar, seriöst, men katten hade gjort sönder den tyvärr. Efter basketmatchen mötte jag upp Roxanne, Charlotte och Lucia för att åka in till bloomington och äta på Kobe´s. Äntligen första gången på väldigt länge så skulle jag få äta min råa fisk även kallad sushi. Stället var flott, sushin god. Planerat var det ju att vi skulle fira våran egen Lu Lu så vi berättade för servitrisen att det var hennes födelsedag. Hon fattade vinken, och tio min senare släcks hela stället ner. Lucia får ta på sig något pannband och ha ätpinnar i pannan. En kille kommer in med en drumma som han slår på och ett glatt gäng servitörer/servitriser hakar på. Sist kommer en kille in med en drakmask. De sjungar och uppmanar lucia att dansa. haha. Hon fick sig en cheesecake och många bilder posandes med draken.





efter middagen så drog vi till gallerian en stund, kollade runt lite tills vi insåg att vi verkligen borde dra till bion vi skulle se. When in rome. Pga för lite tid och att vi inte hittade så missade vi tyvärr filmen. Vi hamnade på Dairy Queen istället där vi käkade glass! Kvällen avslutades som alldeles för många gånger tidgare på walmart i pontiac. Hade dock en himla kul kväll!

Söndag så stannade vi hemma från kyrkan för karah kände sig krasslig. Sovmorgon med andra ord(LYCKA!) spelade mariocart på karahs wii och senare hämtade arban upp mig. vi skulle åka och hämta meagan, arbans systers nya bil. Körde i cirka 2 timmar och fastnade väntandes på burger king nästan lika länge. På något sätt så blir det allltid någon form av road trip när vi ses.

Många roadtrips med the golden car !!!

Tog massa massa bilder denna helgen vilket är bra, ska visa mer i senare inlägg! nu sova!

tränade föresten idag, första gången på typ 2 veckor, sprang i skolans cardioroom kändes gött. Sedan skypade jag med min kära syster också gött!

Puss!

RSS 2.0